Aamu on valjennut kirkkaana auringonpaisteena pilvettömältä taivaalta. Ihanaa, että kesää on vielä jäljellä. Puhuin eilen illalla Tainan kanssa puhelimessa pitkään ja tulin järkiini siinä metsämökkiasiassa. On se hyvä, kun on tuollainen ystävä, joka katsoo asioita järkevästi ja käytännön kannalta. Havaittiin yksimielisesti monta seikkaa, jotka puhuvat tätä mökkikauppaa vastaan. Sijainti on niistä päällimmäisin. Kylässä ei ole siis kauppaa ja minä en tästä nuorru. Lisäksi oli näitä juridisia seikkoja vaikka millä mitalla, jotka eivät nyt tue minua, vaan heikentävät asemaani, jos teen niin, kuinka sisareni kanssa kaavailimme. JOtta se siitä sitten.
Nyt on kuitenkin siemen istutettu ja "mökki minulle" -projekti askeleen lähempänä toteutusta. Sillä jo se, että asiat edes jollain tasolla konkretisoituu ja mahdollisuuksia "heitetään" eteen, on merkki siitä, että unelmaa kohti mennään.

Nytpä sitten seuraavaksi otankin aarrekarttani esille ja alan selkiinnyttämään toiveitani, jotten joudu ihan ojasta allikkoon niiden kanssa. Hei -elämä on oikeesti ihanaa!